Leighton leaving her Hotel in NYC - 29/4/11

Jé, tolik novinek se teď o Lei objevuje! to mám radost:) Je tu skvěle oblečená, hlavně ty boty! A hele, fotí se tam s fanouškem, který má mikinu The Pretty Reckless (kapela Taylor Momsen)

Klikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázku

Klikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázku

5 komentářů:

  1. Jé! Ale sluší jí to! Chtěla bych tě poprosit o hlas pro Nikitz tady: http://mywordabout.blog.cz/1104/vyhodnoceni-6-kola-a-zadani-7-kola-miss-tokio-hotel Předem děkuji a omlouvám se za reklamu. Oplatím :) (Nenašla jsem rubriku pro reklamy)

    OdpovědětVymazat
  2. Jůů :)
    bwt:koukni na můj blog mam novej;D

    OdpovědětVymazat
  3. Týýýý jo! lepší design jsem nikdy neviděla :-) jinak originální blog ne jako sotatní :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ne to nepíšu každému :-D opravdu se mi ten tvůj líbí :-)

    OdpovědětVymazat

Reese - Photoshoot 167

 Fotky pro dubnové vydání Vanity Fair 2020.