White House Correspondents' Association Dinner, Washington - 30/4/16

Emma byla na slavnostní večeři v Bílém domě. Jak už jsem psala, kdyby to byly šaty, líbí se mi to mnohem víc, ale vizáž dokonalá.

Klikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázku

Klikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuhttp://emmawatson.cz/photogallery/albums/userpics/10001/image~16.jpeg

5 komentářů:

  1. Zas jsi to vystihla, jako šaty by to bylo senzační. Ale mně se to líbí i takhle:) Moc se mi líbí ta barevná kombinace, lodičky k tomu dokonale ladí a je to zajímavé a originální, prostě něco, co si na sebe vezme Emma:)

    OdpovědětVymazat
  2. to jo jako šaty by to bylo mnohem lepší takhle to vypadá zvláštně...ale i tak jí to slušelo:o)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se nelíbí pod tím ty kalhoty. Vypadá to divně. Měla by je sundat :-D Pak by se mi to líbilo. Jinak make-up a šaty fajn:) To se povedlo.

    OdpovědětVymazat
  4. Teda chtěla jsem říct make-up a účes :-D

    OdpovědětVymazat
  5. mně se to neskutečně líbí. je to oroginální a neokoukaný

    OdpovědětVymazat

Reese - Photoshoot 167

 Fotky pro dubnové vydání Vanity Fair 2020.