Burberry & Vanity Fair Celebrate Felicity Jones - 27/10/16

Burberry a Vanity FAir pořádali akci na počest Felicity a také cen Britské akademie, British Academy Britannia Awards. Felicity na sobě měla outfit právě od Burberry.

Klikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázku

Klikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázkuKlikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázku

HQ
imgboximgboximgboximgbox

2 komentáře:

  1. Tak tady Felicity opět nešlápla vedla a vypadala famozně a velice elegantně :) Tenhle komplet se mi moc líbí! Má skvělý vzor a líbí se mi střih kalhot i sáčka :) Líčení a účes jsou opět bezchybné :)

    OdpovědětVymazat
  2. Felicity ten kostýmek moc slušel. :) Na mě by rozhodně nevypadal dobře, ale na ní ano. :) Taky se mi moc líbí její účes a líčení. :)

    OdpovědětVymazat

Reese - Photoshoot 167

 Fotky pro dubnové vydání Vanity Fair 2020.