Reese - Photoshoot 163

Fotky pro americký Harper's Bazaar 2019. Reese fotila fotky, které mají představovat největší stachy a fóbie. Nicméně by mě zajímalo, jak to opravdu fotili. Něco působí, jako photoshop. Hlavně ten pavouk, ale na yt je video z focení, kde je vidět focení s brouky a myší, a opravdu je takhle na sobě měla :D Zbytek tam ale vidět není.

image hostimage hostimage hostimage host image hostimage hostimage host

3 komentáře:

  1. Tak to je hodně zajímavý koncpet photoshootu, výsledek je naprosto skvělý! Těžko říct, jestli je všechno reálný, ti brouci se mi nezdaj (navíc mě děsí představa je mít takhle blízko obličeje :D). Na všech jinak Reese vypadá skvěle a nejvíc se mi asi líbí ta fotka s hadem :)

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou super fotky. Když jsem četla ten tvůj popisek, čekala jsem fotku s tarantulí třeba, to bych chtěla vidět :D Tohle je malý pavouček, ale ta fotka je fakt povedená. Všechny jsou skvělé. Hrozně se mi líbí ta první a ty v tom okně, dokonalé. A ten had je krásný!:D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Celý ten photoshoot je opět hodně zdařilý a fotka se sítí a pavoukem mi přijde hodně umělecká :) Reese má ale můj obdiv, že všechno zvládla, myši a možná i toho hada bych snesla, ale s brouky a pavoukem bych asi měla problém. Myslím si, že kdybych takovéto focení podstoupila já, takhle pěkné fotky by z toho nevznikly :D

    OdpovědětVymazat

Reese - Photoshoot 167

 Fotky pro dubnové vydání Vanity Fair 2020.