Teresa - Photoshoot 67

Krásné fotky pro Paper. Nafotil je Henny Garfunkel. Líbí se mi tady její oblečení a celkově, bohužel fotky nejsou v dobré kvalitě.

image hostimage hostimage hostimage host

image host image hostimage host image host image host image host image hostimage host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host

4 komentáře:

  1. Aha :D Já sem si říkala, že je Bottega zvláštní křestní jméno :D Ale ve světě je možný všechno, tak jsem to neřešila :D Ale už teda vím o koho jde :) Akorát jsem jí nepoznala. Viděla jsem s ní jen to Mrtví a neklidní a byl to sice dobrý film, ale viděla jsem to už pár let zpátky a tam ještě tak dobře nevypadala :D Teď je teda fakt krásná. I tyhle fotky jsou hrozně pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  2. A Bree je nejlepší ♥ :D Už jsem taky viděla na nějakých blogách přezdívku Brre v komentářích a úplně jsem se lekla, že je tady další Bree :D :D Ale naštěstí né :D

    OdpovědětVymazat
  3. No tak to čumím :D Řekla bych, že je na fotkách starší než ve filmu, ale to bude určitě tím líčením. Makeup dělá hodně :)

    OdpovědětVymazat
  4. takový nádherný fotky a oni je tak zkazí tím tagem! grrr!

    OdpovědětVymazat

Reese - Photoshoot 167

 Fotky pro dubnové vydání Vanity Fair 2020.